Căutare anvelope auto

După tip auto

Termeni și condiții de cumpărare

Bine aţi venit pe magazinul on line CauciucuriTop.ro - cauciucuri auto moto, jante

Vă rugăm citiţi condiţiile de cumpărare înainte de folosirea siteului.

Condiţii generale:

Vânzătorul:

CauciucuriTop.ro - cauciucuri auto moto, jante

CauciucuriTop.ro

E-mail: office@cauciucuritop.ro
Shop: CauciucuriTop.ro

Proprietar și administrator website: SC. PICMAC SRL.

Partener de facturare: Anvelope Online SRL.

Cumpărătorul:

Persoana care cumpără prin acest site. Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor condiţii.

Obiectul:

Toate produsele aflate în magazinul on line CauciucuriTop.ro

Modalitate de cumpărare:

În magazinul virtual CauciucuriTop.ro comanda o puteţi face doar on line (pe site). Livrarea produselor comandate se face numai după confirmarea comenzii prin email. Cu comanda fermă confirmaţi că aţi citit şi aţi acceptat condiţiile generale. Comanda o putem accepta numai dacă ne aţi comunicat toate datele necesare onorării comenzii (Nume, adresa, nr. telefon, email).

Jante de aliaj din magazinul on line se vinde numai cu setul (câte 4 bucăți). Prețurile afișate sunt pe bucată și nu conține chitul (prezoane și inelare) de montare.

Modalitate de Plată:

Ramburs - Plata produselor comandate se face ramburs la curierat în momentul primirii lor. Ne rezervăm dreptul de a cere avans pentru comenzi speciale sau de valoare mare.

Toate preţurile de pe CauciucuriTop.ro conțin ecovaloare şi TVA.

Fiecare comandă este însoţită de factură emisa de către furnizorii magazinului CauciucuriTop.ro, din firma Românească, care conţine TVA-ul de 19%.

Modalitate de transport:

Prin curier - Costul transportului este 8.4 lei + TVA (10 lei) / bucată. Livrarea produselor se face în 2 - 8 zile lucrătoare în funcţie de ora la care se face comanda. Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid GLS Romania sau Nemo Express sau DPD.

Clientul este obligat să verifice integritatea mărfii la preluare pe care o confirmă cu semnătura sa la curierat.

Garanţia:

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţie, în cazul în care aţi respectat condiţille de utilizare a produsului. Termenele de garanţie sunt cele interprinse de către producător, dar minimum 2 ani. Garanţia se referă doar asupra defectelor de fabricaţie şi/sau de material.

Pierderea garanţiei se poate produce:

- datorită depozitării necorespunzătoare
- defecte cauzate de montarea sau utilizarea diferită de cea prescrisă de producător
- defectelor cauzate de proasta intreţinere a autovechiculelor (direcţie nereglată)
- urmările unor accidente, distrugeri sau alte efecte externe
- daune mechanice externe (taierea, lovirea de borduri, etc.)
- suprasarcină sau folosirea anvelopelor la presiune necorespunzătoare
- uzură anormală datorită unor probleme mechanice a vehiculului
- anvelope reparate
- folosirea anvelopelor neconformă cu destinaţia lor (curse, drifting, etc.)

Reclamarea garanţială o puteţi face în scris pe adresa de mail: office@cauciucuritop.ro
Reclamaţia garanţială trebuie însoţită de copia facturii. Reclamaţia trebuie sa conţină datele exacte ale anvelopei: dimensiunea, indicele de sarcină, indicele de viteză, numele profilului şi scurtă descriere despre problema apărută. Trebuie să conţină deasemenea şi datele autoturismului: marca, tip, anul de fabricaţie şi poziţia anvelopei.

Produsele cu lipsă de conformitate

În cazul în care clientul primește anvelope a căror caracteristici nu corespund cu cele comandate, afișate pe site, se pot returna. În acest caz clienții pot alege ca produsele să fie înlocuite cu cele conforme sau returnarea contravalării produselor și a cheltuielilor de transport. În cazul în care clientul primește produse neconforme cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de către CauciucuriTop.ro.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate , cumpărătorul are dreptul de a renunţa, fără justificare și fără penalități, la produsul comandat. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului comandat, garantat va fi returnat de către Vânzător în cel târziu 14 zile. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare anvelope montate, folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Susţineri:

Sustinem dreptul de a înceta promoţiile, de a schimba preţurile promoţionale şi orice alte preţuri fără notificare prealabilă.
CauciucuriTop.ro şi furnizorii săi nu îşi asuma responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afisare sau pentru orice probleme IT.

Confidenţialitate:

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor.